Meest gestelde vragen

Voor wie is Profyte bestemd?

Profyte is uitsluitend bestemd voor recreatieondernemers en ondernemingen actief in de recreatiebranche. Tot deze doelgroep behoren campinghouders, eigenaren of bestuurders van jachthavens, eigenaren van groepsaccommodaties en van bungalowparken.

Verder voor een ieder die namens zijn of haar werkgever diensten of producten moet aankopen voor een onderneming, vereniging of stichting actief in de recreatiebranche.

 

Hoor je niet bij een van de bovengenoemde categorieën, stuur ons dan een persoonlijke mail met het verzoek en uitleg waarom je graag een gratis account wil hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Wat doet Profyte?

Samen met onze partners en leveranciers zorgt Profyte er voor dat jij, of jouw bedrijf, alles kunt vinden wat je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn in de recreatiebranche. Wij zorgen er voor dat je op ons platform alles kunt vinden op het gebied van de recreatiebranche. Alles op een plek en met leveranciers die jouw wensen en de branche heel goed kennen.

 

Wij willen je op een geheel nieuwe manier inspireren middels vele actuele thema’s die passen binnen de recreatiebranche. En in de nabije toekomst gaan wij ook een kennisbank organiseren waar je alles kunt vinden aan documenten, naslagwerken en informatie.

Verder staat er een uitgebreide Vraag & Aanbod op het programma en wij zullen gaan zorgen voor training  en opleidingen. Alles gericht op succesvol ondernemen in de recreatiebranche!

 

 

Is het lidmaatschap helemaal gratis?

Ja, het is helemaal gratis voor recreatieondernemers zoals eigenaren van campings, jachthavens, groepsaccommodaties en overige recreatieondernemingen.

Waarom moet ik een account aanmaken?

Als je je registreert kunnen we je voorzien van nuttige informatie. Je komt dan in ons ledenbestand waar je je altijd weer af kunt melden. Door jouw aanvraag ga je akkoord met ons privacy en cookies beleid. Tevens kun je hierdoor ons nieuwsbrieven ontvangen en profiteren van de laatste aanbiedingen van ons en onze aangesloten leveranciers.

Wat is het verschil tussen Profyte en een belangenorganisatie?

Profyte is primair een platform voor de recreatieonderneming waar je kennis kunt verkrijgen en voordeel kunt behalen. Dat wil zeggen dat je, door je hier aan te sluiten, in aanmerking kunt komen voor alle vormen van (inkoop) voordeel. Zo zijn wij actief op het gebied van het delen van inspiratie zodat je jouw onderneming nog meer winstgevend kunt maken. Daarnaast delen wij actief kennis met je zodat je een antwoord krijgt op al jouw vragen.

Een belangenorganisatie is een vereniging of organisatie die opkomt voor jouw belangen in het land of in de regio. Zo kunnen bijvoorbeeld jouw bedrijf, of medeondernemers in de branche, door deze organisatie worden vertegenwoordigd in de (regionale) politiek.

Inloggen lukt niet, wat nu?

Inloggen doe je meestal maar één keer bij het aanmelden. Daarna zullen jouw gegevens op jouw computer worden opgeslagen zodat je een volgende keer niet meer hoeft in te loggen.

Mocht je ondanks alles toch problemen tegenkomen bij het inloggen, neem dan even contact met ons op via info@profyte.nl

 

Heb je een bug gevonden?

Dat kan altijd gebeuren en wij betreuren dat natuurlijk. Het is helaas niet altijd te voorkomen. Maar mocht je een bug of fout tegenkomen, laat het ons dan direct weten. Help ons door het te fixen en een melding te doen via het algemene contactformulier.